pondělí 9. prosince 2013

Recenze Maybelline Color Tattoo 24HR/ Color Tattoo 24HR by Maybelline review

Dobré pondělní ránko. Slyšeli jste už o slavných Color Tattoo od drogérkové značky Maybelline? Pokud ne, tak si určitě zaslouží vaši pozornost. Jedná se totiž o skvělé, dlouhotrvající a voděodolné krémové oční stíny. Doporučená cena je tuším 169 Kč, ale často jsou k vidění ve slevách okolo stovky, za což stoprocentně stojí!

Nejlepší uplatnění mají, podle mého názoru, jako báze pod sypké oční stíny, protože pro ně slouží jako super odolný podklad a barvy stínů na něm také mnohem lépe vyniknou. Dále je samozřejmě můžete využít jako samostatné oční stíny, díky nimž vytvoříte rychlé a velice efektní líčení očí i bez pomocí štětců. Teplo prstu krásně rozehřeje stín a tak zjednoduší jeho aplikaci. S pomocí odstínu "35- On and on Bronze" se dají vytvořit krásné a velice jednoduché kouřovky. Já ale vždy tyto oční stíny zafixuji pudrovým očním stínem, protože zamezím slévání stínu a prodloužím jeho výdrž. Nemůžu zapomenout na využití stínů jako barevné oční linky, které se jednoduše mohou nanést zkoseným syntetickým štětečkem. 

Všechny tři vyfocené odstíny jsou lesklé, s drobnými třpytkami. Krásně se nanášejí a nevytvářejí fleky. Jsou super pro barevné experimentovaní, protože přes ně můžete vrstvit různé barevné oční stíny a vytvářet tak různorodé barevné efekty či je navzájem míchat. 








Žádné komentáře:

Okomentovat