neděle 3. listopadu 2013

Recenze paletek 12ti očních stínů MUA/ 12 eyeshadow palette by MUA review

Ahoj podruhé :) Dnes bych vám chtěla představit docela známé a často recenzované paletky od MUA. Tentokrát si můžete vybrat z 9 různých paletek. Každá z nich nabízí 12 odstínů, jak lesklých i matných. Já jsem si zakoupila paletky dvě, v odstínech 12 Shade Glamour Nights a 12 Shade Pretty Pastels. Bývala bych si určitě zakoupila Undress Me Too a Undressed, ale byly vyprodané, tak jsem si zatím koupila ty, co byly na skladě. Výše zmiňované Undress Me Too a Undressed jsou často považovány za náhražky, tzv. "dupes" skvělých, ale o hodně dražších paletek od Urban Decay Naked I. a II. Určitě je chci ještě vyzkoušet, protože jsem spíš na ty neutrální odstíny :)



paletka Pretty Pastels

- všechny barvy jsou hodně jemné, světlé, takže vhodné především pro bledulky nebo na rozjasnění
- součástí balení jednoduchý oboustranný aplikátor
- kvalita opět super vzhledem k ceně za 12 stínů, téměř nepráší a pigmentace také dostatečná na to, že jsou to stíny opravdu světloučké
- lesklé








paletka Glamour nights

- kombinace matných a lesklých stínů
- některé jsou více pigmentované a některé méně (šedá a bílá), ale opět poměr cena/výkon super
- především matná černá je krásně sytá, opravdu černá!
- samozřejmě součástí balení je opět jednoduchý aplikátor








Celkově bych paletky určitě doporučila, protože v tomhle případě je to hodně muziky za málo peněz a kdybych si měla vybrat, určitě bych si zvolila paletky 12 odstínů před trio paletkami, o kterých jsem vám psala včera :) Co vy, jak jste spokojené s těmito paletkami nebo jinými produkty od MUA? 

Žádné komentáře:

Okomentovat